MIES - MEETING ROOM BOSTON ARCHITECTURE STUDIO
THE MODERNITY OF A “GLASS BOX"
The area, recently purchased by a young and dynamic team of American architects looking for a new office, was completely redesigned in accordance with a minimal and technical style. The need to create a meeting room in the center led to the creation of an open space where volumes and lights are skillfully treated with mastery following the concept of flowing space. Adielle played the leading role with its MIES wall and a number of doors and sliding doors of the MITIKA line that combine and perfectly suit the aesthetic mood of MIES.
Despite problems with the ceilings and floors not being levelled, they were able to customize a medium sized project. The special attention to create the typical details of a first-class office led to the creation of a real “glass box.”
PROJECT TABLE