MIES - APULIA PRIVATE HOME
LIVING FLEXIBILITY
The idea of the architect and author for the restauration of this house, found along the Adriatic coast in the Apulia region, was both simple and efficient: to create a space devoted to a young dynamic couple who can reorganize the space easily according to their changing needs. Only the supporting walls were kept; the original rooms were emptied and equipped with MIES continuous glass walls.
In this specific project, the wall perfectly integrates with the surrounding environment, thanks to the choice to use the aluminum section that takes on the color of the kitchen shelves. The vision of the project and the fast execution times highlighted the key elements given by light and the character of a modern and flexible taste.
The opportunity to reposition the walls in the event of new needs and the careful integration of the kitchen finishes and other furnishing elements with the MIES walls give life and character to a project fully integrated in the Home world.
PROJECT TABLE